ЧАТ? ЧАТ!
|
|
pedrada |
Дата: П`ятниця, 2009-03-13, 6:33 AM | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Администраторы
Статус: Offline
|
Від одного користувача Net Школи Україна поступила пропозиція: Створити в середовищі системи ЧАТ для швидкого спілкування. Я думаю, що для учнів це дуже цікава функція, адже переважно (за статистикою) вони виходять ввечері та було б дуже доречно поспілкуватися з однокласниками чи вчителем, який не встиг набриднути вдень Що думаєте? |
Якщо ми мовчатимемо - то хто про все це скаже? А якщо скажемо - не всім подобається. Все не може подобатися всім. Олена Єльникова
|
|
| |
oleksandr |
Дата: П`ятниця, 2009-03-13, 6:40 AM | Повідомлення # 2 |
Трохи затримався
Група: Пользователи
|
Так це потрібно.  |
|
|
| |
svetlana_on |
Дата: П`ятниця, 2009-03-13, 6:46 AM | Повідомлення # 3 |
Завітав
|
Оце ви круто зробили сторінку! Напишу в Net Школі на форум - хай теж пишуть В Net Школі все подобається форум - це кльово , сама крута річ в Net Школі ми вчителю кажемо, що якщо ображатиме - напишемо про це у форум так класна керівник сказала, що ми її змусили сісти за комп і читати форум ха-ха чат потрібен? не знаю подумаю у форумі круто писати про все в школі мені подобається форум форум руліт!  |
|
|
| |
[neron] |
Дата: П`ятниця, 2009-03-13, 7:09 AM | Повідомлення # 4 |
Завітав
|
Могу сказать, что при такой статистике он-лайна, чат не зашевелится. Надо бы сделать форум более посещаемым. Для этого: 1. подправить шаблон (У вас на хедере надпись "шаблон спайка" ), а лучше вообще сменить на более приятный; русифицировать или украинизировать элементы интерфейса, а то движок получился 3-х язычный)) и т.д. 2. Привлечь больше ресурсов сюда - людей из мин образования, специалистов и т.п., чтобы форум стал разносторонне информативным. Тогда в принципе и чат не особо нужен, при том что, чаты надо активно модерить (т.е. сидеть в нем кучу времени и следить за работой участников). |
|
|
| |
pedrada |
Дата: Неділя, 2009-03-15, 6:50 PM | Повідомлення # 5 |
Admin
|
Моя відповідь на це Quote (|neron|) Могу сказать, что при такой статистике он-лайна, чат не зашевелится. Надо бы сделать форум более посещаемым. У новій темі га сторінці: http://pedrada.at.ua/forum/2-11-1 |
Якщо ми мовчатимемо - то хто про все це скаже? А якщо скажемо - не всім подобається. Все не може подобатися всім. Олена Єльникова
|
|
| |
qwert |
Дата: Понеділок, 2009-07-06, 4:45 PM | Повідомлення # 6 |
Завітав
|
Согласна с тем, что на форум нужно привлекать не только учителей, а и людей из минобразования. Хотелось бы задать им несколько вопросов, а то складывается впечатление, что они от общеобразовательной школы очень далеки. Решать проблемы нужно те, которые актуальны, а не те, которые надуманы. |
УНЗ-08-Б3
|
|
| |
pedrada |
Дата: Вівторок, 2009-07-07, 10:12 AM | Повідомлення # 7 |
Admin
|
Чесно кажучи, людей із МінОсвіти, на мій погляд, треба тримати на відстані від освіти А якщо серйозно, то дуже сумнівно, що вони взагалі в курсі проблем сучасної школи, окрім матеріальних. Їх послухаєш - вони живуть в якомусь своєму світі...  |
|
|
| |
наташа |
Дата: Неділя, 2009-09-06, 4:17 PM | Повідомлення # 8 |
Давно тут
Група: Проверенные
|
я нечаянно не туда попала,вернее на сайт российской нетки что ли, и там написали,что в Украине уже было обновление НЕТшколы до 1.1,а как-то мимо меня это прошло?? Ольга. КРым |
у нас все получится
|
|
| |