Тестова система КТС-3
|
|
boris |
Дата: Середа, 2009-03-11, 7:42 AM | Повідомлення # 1 |
Трохи затримався
Група: Пользователи
Статус: Offline
|
В мене дуже гарні враження від роботи з цією системою. Чи може хтось запропонувати щось краще? |
|
|
| |
pedrada |
Дата: Субота, 2009-03-21, 8:00 PM | Повідомлення # 2 |
Admin
Група: Администраторы
|
Я не бачила цю систему. Користуюся Sun Rav Test Вже практично 10 років. мені подобається: там навіть можна створити тест, який записати на флешку чи викласти в інет, а учень потім присилає чи приносить мені файл з результатом. Обробка результатів теж така потужна, з аналізом не тільки результатів, але й аналізом питань. Можливо, колись опишу її. |
Якщо ми мовчатимемо - то хто про все це скаже? А якщо скажемо - не всім подобається. Все не може подобатися всім. Олена Єльникова
|
|
| |
qwert |
Дата: Понеділок, 2009-07-06, 4:36 PM | Повідомлення # 3 |
Завітав
|
К сожалению, в Украине пренебрегают разработкой программ, которые можно использовать на уроках русского языка. Конечно, его считают языком национальных меньшинств. Приходится обходиться своими силами, создавать обучающие презентации, но это проблемы не решает, а хочется использовать ИКТ в полном объёме. |
УНЗ-08-Б3
|
|
| |
pedrada |
Дата: Вівторок, 2009-07-07, 10:05 AM | Повідомлення # 4 |
Admin
|
Тестові системи як раз можна використовувати на будь-яких уроках. А стосовно російської мови... Де кращі знактоки англійської мови? Думаю, в Англії (чи США) Де кращі знатоки французької мови? Думаю. у Франції. Які програми використовувати вчителям російської мови? Думаю, розроблені та створені в Росії. Це було б проблемою, якщо ніхто не розуміє російську мову (скажімо, для вивчення російської у Франції), а у нас, російску розуміють всі. Тому найкращі програми для вивчення російської мови розробляються в Росії і у нас повністю доступні у продажу. Стосовно розробок українських навчальних програм, то цією галуззю взагалі ніхто не зіймається, окрім ентузіастів - приватних фірм. І розвивається цей ринок дуже швидко і продуктивно. Підпишіться на журнал на сторінці http://oht.at.ua , ми будемо часто Вас повідомляти про українські, польські та російські новинки. |
Якщо ми мовчатимемо - то хто про все це скаже? А якщо скажемо - не всім подобається. Все не може подобатися всім. Олена Єльникова
|
|
| |
HaTaJLu |
Дата: П`ятниця, 2009-08-21, 9:23 PM | Повідомлення # 5 |
Завітав
|
Ніколи не користувалася, подивлюся сьогодні |
Студентка групи УНЗ-08-Б-2
Повідомлення відредаговано HaTaJLu - П`ятниця, 2009-08-21, 9:27 PM
|
|
| |
Valya |
Дата: Неділя, 2009-08-23, 12:53 PM | Повідомлення # 6 |
Завітав
|
Буде більше вільного часу обов'язково спробую ці системи Додано (2009-08-23, 12:53 Pm) --------------------------------------------- Дуже шкода, що цим не займається Україна. |
|
|
| |
pedrada |
Дата: Понеділок, 2009-08-24, 9:22 PM | Повідомлення # 7 |
Admin
|
Відкладання справ "на потім" приводить до того, що справи не виконуються ніколи, бо "потім" триває вічність |
|
|
| |
Jasya |
Дата: П`ятниця, 2009-08-28, 4:16 PM | Повідомлення # 8 |
Завітав
|
Я обов'язково познайомлюсь з цією програмою. Студентка групи УНЗ-08-Б-2 |
|
|
| |
Oxana |
Дата: Середа, 2009-09-02, 8:22 PM | Повідомлення # 9 |
Завітав
|
А я дуже часто користуюся контрольно-діагностичною системою TEST-W. Вражає її простота та доступність. Програма є вільною для скачування та розповсюдження. |
|
|
| |
pedrada |
Дата: Четвер, 2009-09-03, 10:33 AM | Повідомлення # 10 |
Admin
|
Я користуюся Sun Rav Test Offise Програма не може похвалитися безкоштовністю. але мене влаштовує можливість розміщення тестів в мережі, створення автономних тестів, які можна скинути на флешку учню та отримати від нього файл з відповідями, який інтегрується в аналітичну систему програми. мені вкрай подобається Працюю вже 6 років. Щоправда, вона дійсно дороговата, причому щорік треба доплачувати за оновлення. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ А цю програму обов'язково перегяну. Можливо, використаю її також. Дійсно, безкогштовність дає можливлості. АЛЕ безкоштовна програма, у тому числі і має ризик: Безкоштовну програму немає можливості якісно підтримувати та оновлювати, отже ця "лафа" може скоро закінчитися. Звичайно або програма вмирає (перестає оновлюватися) або не підтримується та згодом теж вмирає. маю досвід. За роки (біля 20) роботи із комп'ютерними програмами знаю: безкоштовний сир або в мишеловці, або стає дорогим. |
|
|
| |
Наталья |
Дата: Середа, 2009-09-09, 10:01 PM | Повідомлення # 11 |
Трохи затримався
|
Полностью поддерживаю госпожу Oxana. Система TEST-W, хоть и в свободном доступе для скачивания, однако проста и удобна в использовании. Особенно ее ценят наши учителя - в ней можно работать человеку с минимальным опытом работы за компьютером. Хотя возможности программы SunRav Test Office значительно больше! Эти программы "из разных весовых категорий". Теперь обязательно установлю себе SunRav Test Office! |
Всем привет!
|
|
| |
O-vovk |
Дата: Четвер, 2009-09-10, 9:36 AM | Повідомлення # 12 |
Завітав
|
TEst-W2 Був розроблений для використання на уроках інформатики Шестопаловим, як супровід його посібників. мені ця програма також дуже подобається! |
|
|
| |
Lilya |
Дата: Четвер, 2010-03-25, 5:07 PM | Повідомлення # 13 |
Завітав
|
Тестові системи різних напрямків значно спрощують обробку результатів та дозволяють економити час ! Підтримую розвиток даних засобів ! |
|
|
| |
annager |
Дата: Четвер, 2019-05-09, 0:23 AM | Повідомлення # 14 |
Завітав
|
І мені ця система сподобалась |
https://www.englishdom.com/
|