Четвер, 2026-07-30, 1:56 AM

Зробимо освіту лідером!

Перша незалежна всеукраїнська педрада

· RSS ·
[Останні повідомлення]·[Учасники]·[Правила педради]·[Пошук]

[ | [Реєстрація] [Вхід] <
Коментують читачі блогу інформатизації освіти

Гарячі повідомлення

Секретні безкоштовні матеріали
(тільки для групи FM)

Блог інформатизації освіти
(останні повідомлення з передового фронту)

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »

Про програму створення ментальних карт Mind Manager
yanell47 Дата: Неділя, 2009-08-23, 10:05 PM | Повідомлення # 1
Трохи затримався
Група: Проверенные
Статус: Offline
В цій програмі можна швидко розібратися і зрозуміти: вона дійсно цікава та корисна! Справа лише в можливості її придбати...

Але хочу поділитися тим, до чого дішла сама: слід кожному звернути увагу на особливості її демоверсії. cool
Скільки часу я витратила особисто на те, що протягом 2 тижнів (може і більше) я десятки разів знов продивлялася відеоролік, видаляла цю програму з комп'ютера разом з усіма документами, що в ній виконуються, та завантажувала цю програму знов.
І все повторювалось з самого початку: програма працювала лише в режимі читання. Я скачувала заново демоверсію вже з сайту.
Завантажувала програму з чужого диску. Все марно.
Я вже вважала, що в мене щось з моїм IQ .

Я посилала листи SOS cry Олені Вікторівні з запитаннями та скриншотами мого вікна в документі. Вже коли Олена Вікторівна запропонувала нову демоверсію подивитись на іншому комп'ютері або перевстановити Windows. - я завантажила програму не в себе, а в школі - виявилось: все працює!

Я спокійно все зробила за пару днів.
Відкриваючи її ще в квітні, щоб продивитись, я не звернула увагу на те, що вона працює суворо 30 днів.
І якщо іншу програму можна видалити та завантажити демоверсію ще раз, то ДАНУ ПРОГРАМУ КОМП'ЮТЕР ЗАПАМ'ЯТОВУЄ НАЗАВЖДИ!!!
І нічого вже не зробити.

Цікаво: чи це лише в мене так трапилось? shades biggrin

Ельвіра Ніколенко

Повідомлення відредаговано pedrada - Понеділок, 2009-08-24, 6:09 PM

pedrada Дата: Понеділок, 2009-08-24, 6:22 PM | Повідомлення # 2
Admin
Група: Администраторы
Так.
Демонстративна версія програми є обмеженою.

Програми такого рівня не можуть бути безкоштовними, хочаб задля того, щоб вони оновлювалися та розвивалися.

Для себе я придбала цю програму та дуже задоволена.
Вона мені настільки допомагає, що я не шкодую про це.

Звісно, можна знайти інші нелегальні способи придбання цієї програми, в Інтернеті повно подібних пропозицій.
Але крадені речі - є крадені речі. sad

Вони можуть містити віруси, можуть бути зроблені "кривими ручками" та привести до того, що зіпсують Ваш комп'ютер або файли...
Може бути багато чого...

Це я кщо не зачіпати моральну сторону питання користування краденим...

Якщо ми мовчатимемо - то хто про все це скаже?
А якщо скажемо - не всім подобається.
Все не може подобатися всім.

Олена Єльникова

Natalka Дата: Середа, 2009-08-26, 10:19 PM | Повідомлення # 3
Завітав
Група: Пользователи
Так трапилось мабуть з усіма студентами наших трьох груп. Після двох тижнів сесії у столиці всі "занурились" у поточні справи. Особисто я для виконання вправ із створення ментальних карт скачала програму з Інтернету.

Наталія

stef Дата: Четвер, 2009-08-27, 5:20 AM | Повідомлення # 4
Давно тут
Я теж скачала, щоправда вже давненько. Користуюся вже третій рік.
Дякую, пані Олено, що навчили мене цій програмі.

Я вже наради не планую інакше.
Тут так: створив карту наради - відразу її на Power Point - готова презентація.
Та у Word - всі пішла роздатка.
По цій роздатці я потім з них питаю про виконання.

Вони вже знають - я вимагаю мати попередню роздатку на нараді.
Спочатку скаржилися, а тепер їм подобається.

Стефанія Б, директор прикарпатської школи
випускниця п.Олени 2007 року

alena_kom Дата: Вівторок, 2009-09-01, 0:44 AM | Повідомлення # 5
Трохи затримався
Пані, Ельвіро! Ви згадуєте про відеоролики до теми 5. Я на своєму диску їх не знайшла? sad

Олена Комаренко, група УНЗ-08-Б1

Lyubimtchik24 Дата: Середа, 2009-09-02, 1:38 PM | Повідомлення # 6
Зачепився
Доброго дня, шановні відвідувачі сайту та шановна Олено Вікторівно!
Спочатку дивився на цю тему ВЕЛИКИМИ ОЧИМА і думав, з якого боку до неї підступитися...
Пробував зрівняти, чий інтелект вищий... smile
Врешті взявся до роботи. Довго длубався, бо не міг зрозуміти, звідки і після якої процедури з'являється певне вікно... Постійно згадував прислів'я: "Терпенье и труд всё перетрут". А коли розібрався... то сподобалось. думаю, що працівники мого ОІППО (а може і працівники відділів (управлінь) освіти не будуть проти цієї програми. Треба буде їх "підсадити" на неї на найближчому семінарі... smile

Michajlovich Дата: Середа, 2009-09-02, 1:52 PM | Повідомлення # 7
Трохи затримався
Для Lyubimtchik24 !
Враховуючи, що з Рівненської області навчається на даний час нормальна чисельність представників районів (майбутні магістри), навчати ("підсаджувати")прийдеться не багатьох.
"Сидимо" нормально! Головне вспіти відправити Портфоліо до неділі.

Кедись Сергій Михайлович

Lyubimtchik24 Дата: Середа, 2009-09-02, 2:07 PM | Повідомлення # 8
Зачепився
hands От якраз за Вас, шановний С.М., мова і не йшла, бо я і так знаю, що у Дубнівському районі розклад заступники складатимуть не вручну, а за допомогою тих новітніх технологій, які Ви опанували завдяки навчанню в Олени Вікторівни! hello

Додано (2009-09-02, 2:05 Pm)
---------------------------------------------
Винятком ще може бути кілька шкіл із Володимиреччини ( не знаю, чи в Остапенка А.Ф. є така "фішка"...), Березнівський р-н (с. Прислучі)... і все.... а за наш розклад відповідає З.О. І загнати його в ці рамки.... не можна.... tongue

Додано (2009-09-02, 2:07 Pm)
---------------------------------------------
Natalka, категорически "ЗА" таку думку ... тим більше, що нас ніхто не звільняв від виконання наших посадових обов'язків.... smile

yanell47 Дата: Субота, 2009-09-05, 10:49 PM | Повідомлення # 9
Трохи затримався
Пані Олено, відеоролік до теми 5 - не в нашій папці. Кола Ви відкриваєте файл для робот, там напочатку відкриваєтся вікно: "клацаєте", - і вибіраєте відеоролік. Або такі відеороліки обираєте справа на сторінці документу. Там побачите позначки. biggrin

Ельвіра Ніколенко

Олена Дата: Субота, 2009-09-05, 11:45 PM | Повідомлення # 10
Зачепився
Рада, що теж уже можу долучитися до групи тих, хто розібрівся з цією програмою. Справді, зручно.

Мовчан Олена, група УНЗ - 08-Б1

alena_kom Дата: Неділя, 2009-09-06, 0:51 AM | Повідомлення # 11
Трохи затримався
Щиро дякую, пані Ельвіро. Але я вже розібралась сама без відео-уроків. Дуже вдячна Вам за підказку про демоверсію програми, я теж промучилася з нею декілька тижнів. Бажаю успіху.

Олена Комаренко, група УНЗ-08-Б1

irina857 Дата: Неділя, 2009-09-06, 2:42 AM | Повідомлення # 12
Завітав
Я вважаю, що в цій програмі нічого складного немає, для тих, хто постійно працює за компю"ютером. Я особисто, всі завдання пані Олени зробила за один день. Пані Олено, дуже вдячна Вам за те, що Ви надаєте нам можливість дізнатися про різні програми. За допомогою ментальних карт, я вважаю, вчителя змогли з економити час на підготовку до уроків. smile Якщо буде потрібна моя допомога з виконанням завдань, звертайтеся. завжди допоможу.

студентка групи УНЗ - 08- Б - 1 Романченко Ірина

Олена Дата: Неділя, 2009-09-06, 2:49 AM | Повідомлення # 13
Зачепився
Тільки нашим школам і багатьом учителям ще далеко до складання плану уроку за такими ментальними картами, бо більшість із них уже на пенсії (а йти на відпочинок не хочуть) і не мають ПК.

Олена Мовчан, група УНЗ-08-Б1. Мені теж не спиться

pedrada Дата: Понеділок, 2009-09-07, 10:01 AM | Повідомлення # 14
Admin
Група: Администраторы
Думаю, що про застарілість кадрів та, відповідно, методик, вже сказано дуже багато.
Це - одна з головних причин незадоволення батьків системою освіти: http://oht.at.ua/news/2009-08-29-48

Починати треба все одно, починати треба неодмінно, якщо хочемо наблизитися до цивілізованого рівня.
Почніть з керівника: те, що описала пані Стефанія: http://pedrada.at.ua/forum/24-33-258-16-1251336013
не тільки зробити не важко, а й знизить час на підготовку до наради та якість самих нарад переведе на значно інший якісний рівень.

Якщо ми мовчатимемо - то хто про все це скаже?
А якщо скажемо - не всім подобається.
Все не може подобатися всім.

Олена Єльникова

larisa_mp71 Дата: Понеділок, 2009-09-07, 10:50 AM | Повідомлення # 15
Трохи затримався
Ментальні мапи це супер.
Після виконання останньої вправи мабуть зміню аватарку кота з великими очима на кота із задволенням

Лариса Пекарська

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Украинская Баннерная Сеть

Журнал

Заработай на своем сайте

Зробити безкоштовний сайт з uCoz