|
Про програму створення ментальних карт Mind Manager
|
|
| yanell47 |
Дата: Неділя, 2009-08-23, 10:05 PM | Повідомлення # 1 |
Трохи затримався
Група: Проверенные
Статус: Offline
|
| В цій програмі можна швидко розібратися і зрозуміти: вона дійсно цікава та корисна! Справа лише в можливості її придбати... Але хочу поділитися тим, до чого дішла сама: слід кожному звернути увагу на особливості її демоверсії. Скільки часу я витратила особисто на те, що протягом 2 тижнів (може і більше) я десятки разів знов продивлялася відеоролік, видаляла цю програму з комп'ютера разом з усіма документами, що в ній виконуються, та завантажувала цю програму знов. І все повторювалось з самого початку: програма працювала лише в режимі читання. Я скачувала заново демоверсію вже з сайту. Завантажувала програму з чужого диску. Все марно. Я вже вважала, що в мене щось з моїм IQ . Я посилала листи SOS Олені Вікторівні з запитаннями та скриншотами мого вікна в документі. Вже коли Олена Вікторівна запропонувала нову демоверсію подивитись на іншому комп'ютері або перевстановити Windows. - я завантажила програму не в себе, а в школі - виявилось: все працює! Я спокійно все зробила за пару днів. Відкриваючи її ще в квітні, щоб продивитись, я не звернула увагу на те, що вона працює суворо 30 днів. І якщо іншу програму можна видалити та завантажити демоверсію ще раз, то ДАНУ ПРОГРАМУ КОМП'ЮТЕР ЗАПАМ'ЯТОВУЄ НАЗАВЖДИ!!! І нічого вже не зробити. Цікаво: чи це лише в мене так трапилось?  |
Ельвіра Ніколенко
Повідомлення відредаговано pedrada - Понеділок, 2009-08-24, 6:09 PM
|
|
|
| |
| pedrada |
Дата: Понеділок, 2009-08-24, 6:22 PM | Повідомлення # 2 |
Admin
Група: Администраторы
|
Так. Демонстративна версія програми є обмеженою. Програми такого рівня не можуть бути безкоштовними, хочаб задля того, щоб вони оновлювалися та розвивалися. Для себе я придбала цю програму та дуже задоволена. Вона мені настільки допомагає, що я не шкодую про це. Звісно, можна знайти інші нелегальні способи придбання цієї програми, в Інтернеті повно подібних пропозицій. Але крадені речі - є крадені речі. Вони можуть містити віруси, можуть бути зроблені "кривими ручками" та привести до того, що зіпсують Ваш комп'ютер або файли... Може бути багато чого... Це я кщо не зачіпати моральну сторону питання користування краденим... |
Якщо ми мовчатимемо - то хто про все це скаже? А якщо скажемо - не всім подобається. Все не може подобатися всім. Олена Єльникова
|
|
|
| |
| Natalka |
Дата: Середа, 2009-08-26, 10:19 PM | Повідомлення # 3 |
Завітав
Група: Пользователи
|
| Так трапилось мабуть з усіма студентами наших трьох груп. Після двох тижнів сесії у столиці всі "занурились" у поточні справи. Особисто я для виконання вправ із створення ментальних карт скачала програму з Інтернету. |
Наталія
|
|
|
| |
| stef |
Дата: Четвер, 2009-08-27, 5:20 AM | Повідомлення # 4 |
Давно тут
|
Я теж скачала, щоправда вже давненько. Користуюся вже третій рік. Дякую, пані Олено, що навчили мене цій програмі. Я вже наради не планую інакше. Тут так: створив карту наради - відразу її на Power Point - готова презентація. Та у Word - всі пішла роздатка. По цій роздатці я потім з них питаю про виконання. Вони вже знають - я вимагаю мати попередню роздатку на нараді. Спочатку скаржилися, а тепер їм подобається. |
Стефанія Б, директор прикарпатської школи випускниця п.Олени 2007 року
|
|
|
| |
| alena_kom |
Дата: Вівторок, 2009-09-01, 0:44 AM | Повідомлення # 5 |
Трохи затримався
|
Пані, Ельвіро! Ви згадуєте про відеоролики до теми 5. Я на своєму диску їх не знайшла?  |
Олена Комаренко, група УНЗ-08-Б1
|
|
|
| |
| Lyubimtchik24 |
Дата: Середа, 2009-09-02, 1:38 PM | Повідомлення # 6 |
Зачепився
|
Доброго дня, шановні відвідувачі сайту та шановна Олено Вікторівно! Спочатку дивився на цю тему ВЕЛИКИМИ ОЧИМА і думав, з якого боку до неї підступитися... Пробував зрівняти, чий інтелект вищий... Врешті взявся до роботи. Довго длубався, бо не міг зрозуміти, звідки і після якої процедури з'являється певне вікно... Постійно згадував прислів'я: "Терпенье и труд всё перетрут". А коли розібрався... то сподобалось. думаю, що працівники мого ОІППО (а може і працівники відділів (управлінь) освіти не будуть проти цієї програми. Треба буде їх "підсадити" на неї на найближчому семінарі...  |
|
|
|
| |
| Michajlovich |
Дата: Середа, 2009-09-02, 1:52 PM | Повідомлення # 7 |
Трохи затримався
|
Для Lyubimtchik24 ! Враховуючи, що з Рівненської області навчається на даний час нормальна чисельність представників районів (майбутні магістри), навчати ("підсаджувати")прийдеться не багатьох. "Сидимо" нормально! Головне вспіти відправити Портфоліо до неділі. |
Кедись Сергій Михайлович
|
|
|
| |
| Lyubimtchik24 |
Дата: Середа, 2009-09-02, 2:07 PM | Повідомлення # 8 |
Зачепився
|
От якраз за Вас, шановний С.М., мова і не йшла, бо я і так знаю, що у Дубнівському районі розклад заступники складатимуть не вручну, а за допомогою тих новітніх технологій, які Ви опанували завдяки навчанню в Олени Вікторівни!  Додано (2009-09-02, 2:05 Pm) --------------------------------------------- Винятком ще може бути кілька шкіл із Володимиреччини ( не знаю, чи в Остапенка А.Ф. є така "фішка"...), Березнівський р-н (с. Прислучі)... і все.... а за наш розклад відповідає З.О. І загнати його в ці рамки.... не можна....  Додано (2009-09-02, 2:07 Pm) --------------------------------------------- Natalka, категорически "ЗА" таку думку ... тим більше, що нас ніхто не звільняв від виконання наших посадових обов'язків....  |
|
|
|
| |
| yanell47 |
Дата: Субота, 2009-09-05, 10:49 PM | Повідомлення # 9 |
Трохи затримався
|
Пані Олено, відеоролік до теми 5 - не в нашій папці. Кола Ви відкриваєте файл для робот, там напочатку відкриваєтся вікно: "клацаєте", - і вибіраєте відеоролік. Або такі відеороліки обираєте справа на сторінці документу. Там побачите позначки.  |
Ельвіра Ніколенко
|
|
|
| |
| Олена |
Дата: Субота, 2009-09-05, 11:45 PM | Повідомлення # 10 |
|
Зачепився
|
| Рада, що теж уже можу долучитися до групи тих, хто розібрівся з цією програмою. Справді, зручно. Мовчан Олена, група УНЗ - 08-Б1 |
|
|
|
| |
| alena_kom |
Дата: Неділя, 2009-09-06, 0:51 AM | Повідомлення # 11 |
Трохи затримався
|
| Щиро дякую, пані Ельвіро. Але я вже розібралась сама без відео-уроків. Дуже вдячна Вам за підказку про демоверсію програми, я теж промучилася з нею декілька тижнів. Бажаю успіху. |
Олена Комаренко, група УНЗ-08-Б1
|
|
|
| |
| irina857 |
Дата: Неділя, 2009-09-06, 2:42 AM | Повідомлення # 12 |
Завітав
|
Я вважаю, що в цій програмі нічого складного немає, для тих, хто постійно працює за компю"ютером. Я особисто, всі завдання пані Олени зробила за один день. Пані Олено, дуже вдячна Вам за те, що Ви надаєте нам можливість дізнатися про різні програми. За допомогою ментальних карт, я вважаю, вчителя змогли з економити час на підготовку до уроків. Якщо буде потрібна моя допомога з виконанням завдань, звертайтеся. завжди допоможу. |
студентка групи УНЗ - 08- Б - 1 Романченко Ірина
|
|
|
| |
| Олена |
Дата: Неділя, 2009-09-06, 2:49 AM | Повідомлення # 13 |
|
Зачепився
|
| Тільки нашим школам і багатьом учителям ще далеко до складання плану уроку за такими ментальними картами, бо більшість із них уже на пенсії (а йти на відпочинок не хочуть) і не мають ПК. Олена Мовчан, група УНЗ-08-Б1. Мені теж не спиться |
|
|
|
| |
| pedrada |
Дата: Понеділок, 2009-09-07, 10:01 AM | Повідомлення # 14 |
Admin
Група: Администраторы
|
Думаю, що про застарілість кадрів та, відповідно, методик, вже сказано дуже багато. Це - одна з головних причин незадоволення батьків системою освіти: http://oht.at.ua/news/2009-08-29-48 Починати треба все одно, починати треба неодмінно, якщо хочемо наблизитися до цивілізованого рівня. Почніть з керівника: те, що описала пані Стефанія: http://pedrada.at.ua/forum/24-33-258-16-1251336013 не тільки зробити не важко, а й знизить час на підготовку до наради та якість самих нарад переведе на значно інший якісний рівень. |
Якщо ми мовчатимемо - то хто про все це скаже? А якщо скажемо - не всім подобається. Все не може подобатися всім. Олена Єльникова
|
|
|
| |
| larisa_mp71 |
Дата: Понеділок, 2009-09-07, 10:50 AM | Повідомлення # 15 |
Трохи затримався
|
Ментальні мапи це супер. Після виконання останньої вправи мабуть зміню аватарку кота з великими очима на кота із задволенням |
Лариса Пекарська
|
|
|
| |