|
|
Можете заблокувати, але це крик
| |
| stefany |
Дата: Неділя, 2010-02-07, 10:07 PM | Повідомлення # 1 |
Зачепився
Група: Проверенные
Статус: Offline
|
Щойно оголосили результати екзит полу виборів. Я краще думала за український народ. Вибрати неосвіченого двічі судимого, який купив дипломи, президентом?? Невже це наше обличчя? Власне я не згодна. Моя сім'я тепер готується до еміграції. Мої друзі також. Ми це вирішили після першого туру, коли побачили розрив. Гірко лише одне: мені буде соромно казати, що я українка. Бо подумають, що це я вибрала такого президента. Не дарма "Владимирский централ" та радіо Шансон слухали і на сході і на заході однаково. Постать ВФЯ стала такою рідною! Вибачте - це крик душі. Можете закрити тему, о вона не в тему педагогіки. |
Стефанія Білик директор прикарпатської школи випускниця пані Олени 2007 р.
|
|
|
| |
| karolina |
Дата: Неділя, 2010-02-07, 10:23 PM | Повідомлення # 2 |
Трохи затримався
|
Я чула таке саме від своїх друзів. Мій чоловік також про це говорить постійно. Каже: кидай цю прокляту роботу - поїхали до Польші. Мову знаємо, не пропадемо. Ніде немає гірше за тут. Я ще сподіваюся на те. що попереднє опитування не точне. Інакше - і патріотизму не залишиться вже ніякого. Якщо мій народ вибрав зека в президенти - патріотизму немає. Бо я не можу прийняти його. |
|
|
|
| |
| Василь |
Дата: Неділя, 2010-02-07, 10:51 PM | Повідомлення # 3 |
Завсідник
|
Це ми його не сприймаємо, але ж для мільйонів - він їх президент... Я не в розпачі, але настрій кепський. Тим більше, що натрапив на повідомлення на форумі про українську мову. Стало так, наче хто в душу наплював. І такі люди навчають молодь, про своє ставлення до державної мови вони точно не мовчать. Можливо, ми дійсно не доросли ще до демократїї? Чи це хор рабів-іудеїв з опери Дж.Верді "Набукко" навіяв... Включив в Вінампі і вже годину ганяю по кругу. Може арію Фігаро послухати? Якраз по темі... "Чести много, а денег мало..." Тьху ти, якраз навпаки! |
|
|
|
| |
| pedrada |
Дата: Понеділок, 2010-02-08, 10:35 AM | Повідомлення # 4 |
Admin
Група: Администраторы
|
Колеги! Хотіла б заспокоїти, але теж мені також тепер буде соромно Бо самі такі виходить, раз такого вибрали! Так, у 911 такі висловлювання щодо мови! Я довго думала: може прибрати? а потім думаю: от вони не соромляться таке казати, нехай бачать всі. Врешті - він себе сам соромить. Чудовисько якесь Не звертайте уваги! Шкода, що 10 регіонів перекрили за чисельністю 17 регіонів. Щось тут не правильно. Ми вирішили (поки) зробити такий крок: не переходити на російську при розмові з українцем. Адже розуміють! Але це не допоможе в загальному масштабі. |
Якщо ми мовчатимемо - то хто про все це скаже? А якщо скажемо - не всім подобається. Все не може подобатися всім. Олена Єльникова
|
|
|
| |
| Lyubimtchik24 |
Дата: Понеділок, 2010-02-08, 4:29 PM | Повідомлення # 5 |
Зачепився
|
Не все у цьому житті залежить від нас. Але ВСЕ у цьому житті залежить від конкретно взятої людини !!! Людина до людини - і сила. Олено Вікторівно! Не буде все так мрачно, як видається. Не такий страшний чорт, як його малюють - говорить прислів'я. Україна вимагає не просо нових облич, а нових умов розвитку, розуміння того, що таке ЕКОНОМІКА КРАЇНИ (внутрішня, зовнішня). Не всі це розуміють і усвідомлюють. Ті, хто розуміють, голосували за ТИГИПКА. |
|
|
|
| |
| pedrada |
Дата: Понеділок, 2010-02-08, 5:33 PM | Повідомлення # 6 |
Admin
|
Все можливо не так і мрачно, бо не враховувати половину населення, яка вже один раз вийшла на Майдан не можливо. Але не згодна - залежить від населення! Якщо населення не буде пасивні, будемо їх контролювати, а не мовчки іти на заклання (як в голодомор) - то можливо виживемо |
Якщо ми мовчатимемо - то хто про все це скаже? А якщо скажемо - не всім подобається. Все не може подобатися всім. Олена Єльникова
|
|
|
| |
| Василь |
Дата: Понеділок, 2010-02-08, 7:46 PM | Повідомлення # 7 |
Завсідник
|
Мова не йде про те, чи виживемо. Виживемо, тут питань нема. Але якими ми вийдемо після цього нашого виживання, якою стане наша держава, та й чи буде вона нашою... Адже до влади прийдуть 911. Для них байдужа мова, культура того народу, який дозволив їм жити на своїй землі, хліб якого вони їдять. Зрештою, я не впевнений, що Янукович російську зробить другою державною. Всім зрозуміло, що таке рішення - це розкол України, це акти непокори, можливо, навіть кровопролиття. У всіх них гроші в іноземних банках, а Захід за такі речі по голівці не погладить. Керівники Югославії для всіх є прикладом. Кучма двічі виходив на владний олімп з таким гаслом, але виявив мудрість. Думаю і в ПР знайдуться думаючі голови. Проте за державу страшно. В українців, напевно, це була остання спроба створити свою державу. |
|
|
|
| |
| marina |
Дата: Понеділок, 2010-02-08, 11:15 PM | Повідомлення # 8 |
Трохи затримався
|
| Я не понимаю, почему Вы не хотите проверить работу другого лидера? Пусть и он себя покажет. А вот потом будем делать выводы. На счет языка... Я никогда не прошу переходить на русский, пусть каждый разговаривает на своем языке общения, и все всем понятно. На счет количесмтва 10-ти регионов... Посмотрите географическую карту и плотность населения у этих 17-ти и у этих 10-ти регионов. С Восточной части Украины мало кто уехал, а вот з Западной... У нас в Донецкой области город от города находиться на расстоянии 0,5 - 5 км. А некоторые города и 10 метров не имеют между столбами. Так что про чесность подсчета голосов можно и поспорить.По поводу майдана - вторая часть Украины тоже как-то должна увидеть свое участие в жизни страны. А насчет президента... Поживем - увидим. И вообще, давайте перестанем обсуждать эту тему на форуме, давайте уйдем от политики. Очень хочеться общаться на мирные и профессиональные темы. Спасибо. |
все добре
|
|
|
| |
| pedrada |
Дата: Вівторок, 2010-02-09, 8:30 AM | Повідомлення # 9 |
Admin
|
Справа не в тому - хочемо чи не хочемо. Справа в тому, що інтелігентним людям дійсно постать теперішнього нового президента просто чужа. Людина, яка має представляти країну НЕ МОЖЕ бути судима, повинна мати освіту та ерудицію вище за середню, повинна знати національну літературу та зарубіжну - для освіти народу, не може бути косномовною. Елементарно грамотно і зрозуміло донести хоча б свою думку! Всього цього в нового лідера немає. Та й лідерськими якостями він, як видно, не володіє. Інакше прийшов би на дебати. Бо там перемагає воля. Не кулачна, а внутрішня. І це ще гірше - значить, його ведуть кукловоди, і хто вони - ми не бачимо. В них чесності не вистачило показатися. Щільність населення всі знають. І чому 10 областей перемагають теж зрозуміло, пояснювати не треба. На Будь-якому сайті про Україну є статистичні дані. І переходимо на російську із ввічливості, а не тому, що просять, і не чекаємо ввічливості на взаєм, та її як правило і немає. Частіше чуєш нападки та необґрунтовані звинувачення, як от 911. Після зради Ю у 2005 серед моїх друзів була хвиля від'їзду за кордон. Всі працюють інтелектуально, не дивлячись на вік. В різних країнах. Після цих виборів мені ВСІ подзвонили. Кличуть. Ми думаємо. Важко відмовитися, бо умови і життя і роботи геть різні. Знаю 4 сім'ї (інтелігенціїї, бізнесменів, інтелектуалів), які зараз збирають валізи. З ким залишитеся? Невже так багато інтелекту залишилося? За взірець в школах тепер косномовний, двічі судимий, безвольний, маючий куплений диплом доктора наук. Такі інтелектуали і будуть рости зараз. Вони вже ростуть. Купляють захисти дисертацій, дипломи, посівши пости в наукових бюрократичних колах. Вони не пропускають талановиту молодь (яка не має грошей), пропускаючи таких от чиновників, за яких пишуть дисертації пенсіонери-вчені за копійки. А справжні - зараз новою хвилею відхлинуть за кордон. Люмпенізоване населення саме НЕ ЗМОЖЕ стати на ноги ані економічно ані культурно. Скільки десятиріч не можуть вилізти народи Африки, не дивлячись на потужну допомогу. На викладачів ВНЗ також надії в цьому мало: вони теоретики та які ж вони інтелектуали, якщо не хочуть вчити мов?? Науковець в першу чергу повинен спілкуватися зі своїми колегами. І не тільки в Росії, де наука теж ксенофобна та жебрацька, відживає останні роки. Саме про це і говорить RWT, кажучи про втрату незалежності. Я згодна припинити ці розмови. Важко зрозуміти один одного, бо мислимо різними категоріями. Не можна в один сосуд влити ксенофобські прагнення та прагненням до відкритості. Я чекаю на появу 911. Він має право на відповіді. |
|
|
|
| |
| stefany |
Дата: Вівторок, 2010-02-09, 11:37 AM | Повідомлення # 10 |
Зачепився
|
Ви праві, RWT. Це президент мільйонів співвітчизників. Ви праві, пані Олено, наша ввічливість ними не сприймається, або сприймається за належне. Наші ж слова "проти шерсті" сприймаються із надзвичайним обуренням. Не схоже на демократичну поведінку. Схоже на поведінку хазяїна з рабом. Нічого не змінилося від страни совєтов -останньої російської імперії. Я думаю, що просто треба дати час, бо розчарування у них буде значно більше та швидше, ніж ми очікуємо. А наша сім'я збирає валізи. Спостерігатимемо ззовні. |
|
|
|
| |
| stefany |
Дата: Вівторок, 2010-02-09, 11:43 AM | Повідомлення # 11 |
Зачепився
|
Quote (pedrada) Люмпенізоване населення саме НЕ ЗМОЖЕ стати на ноги ані економічно ані культурно. Скільки десятиріч не можуть вилізти народи Африки, не дивлячись на потужну допомогу. Це правда! Сподіваюся, що населення всієї України не дасть себе повністю люмпенізувати. |
|
|
|
| |
| Василь |
Дата: Вівторок, 2010-02-09, 9:46 PM | Повідомлення # 12 |
Завсідник
|
Пані Олено, а можливо проблеми з закордонними паспортами для того, щоб всі не порозбігалися? Дійсно, ми мислимо різними категоріями. Для одних радянські часи - це ковбаса за 2.10, для інших - залізна завіса й задуха всередині... (Хоч, не буду лукавити, якщо не вникати в сенс життя, то жити було простіше, спокійніше.) На жаль, цей поділ залишився. |
|
|
|
| |
| stefany |
Дата: Вівторок, 2010-02-09, 10:03 PM | Повідомлення # 13 |
Зачепився
|
Начебто вже почали друкувати. У мене теж була така думка. Доречі, читала західну пресу: там теж таке говорять. Що буде сильний відтік інтелекту з України зараз. Вони готуються. |
|
|
|
| |
| 911 |
Дата: Неділя, 2010-02-28, 9:00 AM | Повідомлення # 14 |
Трохи затримався
|
Ничего: теперь и ураинский язык поставят на место и тестирование это уберут и 10-летку вернут. Наконец нормальный лидер пришел. Хватит ныть. Не нравится - и без вас обойдемся. |
|
|
|
| |
| marina |
Дата: Вівторок, 2010-03-02, 9:26 PM | Повідомлення # 15 |
Трохи затримався
|
| Я конечно и русскоговорящая, и из Восточной части Украины, и корни мои из России, но нельзя так грубо. Вот по таким как Вы 911 и судят, какие мы тут все. Зачем, грубости? Просто надо понимать друг друга. |
все добре
|
|
|
| |
Украинская Баннерная
Сеть
|

|