Понеділок, 2025-12-22, 2:02 PM

Зробимо освіту лідером!

Перша незалежна всеукраїнська педрада

· RSS ·
[Останні повідомлення]·[Учасники]·[Правила педради]·[Пошук]

[ | [Реєстрація] [Вхід] <
Коментують читачі блогу інформатизації освіти

Гарячі повідомлення

Секретні безкоштовні матеріали
(тільки для групи FM)

Блог інформатизації освіти
(останні повідомлення з передового фронту)

• Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Модератор форуму: pedrada  

Не вважаю, що обізнаність батьків позитивно вплине на дитину
pedrada Дата: Середа, 2009-03-11, 7:47 AM | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Статус: Offline
Сьогодні отримала такого листа:
> Ви знаєте, для мене новина про таке використання інтернету не є
> надзвичайною новиною. Я не вважаю, що обізнаність батьків в плані
> відвідання дитиною школи, а тим більше порівняння її успішності з
> іншими однокласниками позитивно вплине на розвиток самої дитини.
> Нічого, крім додаткового контролю та пресингу це не принесе.

Вважаю за потрібне обговорити на форумі це питання.
Що думаєте, шановні педагоги?

Якщо ми мовчатимемо - то хто про все це скаже?
А якщо скажемо - не всім подобається.
Все не може подобатися всім.

Олена Єльникова

vik Дата: Вівторок, 2009-06-30, 9:15 PM | Повідомлення # 16
Трохи затримався
Група: Модераторы
Quote (yanell47)
І саме обізнанність батьків протягом року про стан навчання дітей дозволила своєчасно звернути увагу на необхідність підготовки до тестування. Але, з іншого боку, якість роботи вчителів була яскраво висвітлена цими результатами.

Хоча я не освітянин, а студент, але я бачу, як позитивно впливає ЗНО на всіх. Батьки тому і стали цікавитися, що тепер стануть репетиторів наймати не тільки щоб дати йому прихованого хабара, але й для того, щоб в голову щось вкласти. Я про те, що коли я вступав як було: наді мною сміялися, що я займався з репетитором-математиком не з нашого ВНЗ, а заради знань. Але біжуть списувати до мене, а не до тих, хто займався заради хабара. Отже, я радий, що отримав знання, а не просто віддав гроші.

А ті, хто вступив з хабарем - вже або відраховані, або переведені на контракт, бо не тільки нічого не знають, а ще й вчитися не вміють.

Взагалі я добрий. Це в мене робота така.

filippovazoya Дата: Четвер, 2009-09-17, 11:21 PM | Повідомлення # 17
Трохи затримався
Група: Проверенные
Якщо ти володієщ інформацією, ти володієш світом. Прекрасно, коли батьки можуть мати повну інформацію про своє чадо. Але треба тут пам'ятати головне - батьки теж були дітьми-учнями. Не перегинати палку. Не вибивати знання з дитини, не дорікати, що хтось кращий, не карати за погані оцінки, а подумати, де і коли я, тато чи мама, допустили помилку у виховані чада. І виправляти свої помилки. Вчитися треба разом з дітьми, вчитися у дітей, допомагати вчитися дітям.
Зоя Філіппова

alena_kom Дата: Понеділок, 2009-09-21, 0:34 AM | Повідомлення # 18
Трохи затримався
Погоджуюсь з пані Ельвірою. І якщо ще декілька років тому батьки старшокласників лише навесні згадували про школу, а деякі можливо і вдруге за весь час перебування дитини в школі(перший раз - коли йшли в перший клас), то зараз ситуація змінюється, і я думаю, що більшість вчителів це відчули. Головне мотив. І якщо знання переможуть, то батьки самі будуть прохати повідомляти їх про успішність дітей систематично. І чителі зрозуміють, що виписувати оцінки з журналу в щоденник -це вчорашній день, я вже не кажу про те, скільки дорогоцінного часу це заберає. Я при виконанні роботи по створенню масової розсилки була просто вражена. Це саме те про що я мріяла будучи класним керівником. Це просто знахідка для вчителя. Щиро вдячна, Олена Вікторівна, Вам за допомогу.

Олена Комаренко, група УНЗ-08-Б1

svetik7772008 Дата: Понеділок, 2009-09-21, 8:11 PM | Повідомлення # 19
Завітав
НАШІ СУЧАСНІ БАТЬКИ ДУЖЕ МАЛО ЦІКАВЛЯТЬСЯ СВОЇМИ ЧАДАМИ, СКИДАЮЧИ ВСЕ НА ВЧИТЕЛІВ, А САМІ, ЯК ВОНИ КАЖУТЬ, ЗАРОБЛЯЮТЬ ГРОШІ ДЛЯ НАВЧАННЯ. АЛЕ ХТО ЯК НЕ ВОНИ, ЩОНАЙПЕРШЕ, ПОВИННІ КОНТРОЛЮВАТИ СТАН УСПІШНОСТІ СВОЇХ ДІТЕЙ, НУ ХОЧА Б ЗАРАДИ ТОГО, ЩО ЦЕ ГАРНА МОЖЛИВІСТЬ БУТИ БЛИЖЧЕ ДО СВОЇХ ДІТЕЙ, ДОПОМОГТИ, ПЕРЕДБАЧИТИ РЕЗУЛЬТАТ. ЧАСТО БУВАЄ ТАК, ЩО БАТЬКИ НІЧОГО НЕ ЗНАЮТЬ, ДО ШКОЛИ НЕ ХОДЯТЬ, У ЩОДЕННИКУ ТІЛЬКИ ПООДИНОКІ ГАРНІ ОЦІНКИ, А В КІНЦІ РОКУ - СЮРПРИЗ. І ТУТ ПОЧИНАЄТЬСЯ - ЯК ТАК? В ШКОЛУ МЕНЕ НЕ ВИКЛИКАЮТЬ, ДИТИНА ГОВОРИТЬ ЩО ГАРАЗД,ДО ВЧИТЕЛЯ НЕ ПІДХОДИТЬ, ЩОБ ЗАПИТАТИ, ВИПРАВИТИ СТАНОВИЩЕ, ПОКИ МОЖЛИВО, А ВРАЗІ ПОГАНОГО РЕЗУЛЬТАТУ - ТАК ЦЕ ВИНЕН ВЧИТЕЛЬ. ШАНОВНІ БАТЬКИ! бУДЬТЕ БІЛЬШЕ ЧАСУ ЗІ СВОЇМИ ДІТЬМИ, ПІДТРИМУЙТЕ ЇХ, ДОПОМАГАЙТЕ І ТОДІ ВСІМ БУДЕ ДОБРЕ. ТІЛЬКИ ПОСТІЙНИЙ КОНТРОЛЬ, А НЕ ЧАС ВІД ЧАСУ ДОПОМОЖЕ ДОСЯГТИ ВСІМ УСПІХУ. МИ У СЕБЕ В ЗАКЛАДІ ПРАКТИКУЄМО ВИПИСУВАННЯ КЛАСНИМ КЕРІВНИКОМ ПОТОЧНИХ ОЦІНОК РАЗ НА 2 ТИЖНІ ТА ВКЛЕЮЄМО ЇХ ДО ЩОДЕННИКА, А БАТЬКИ ПОВИННІ ТАМ ПІДПИСАТИСЬ.

Светлана Лавриненко УНЗ-Б1

pedrada Дата: Середа, 2009-09-23, 8:25 AM | Повідомлення # 20
Admin
Група: Администраторы
Quote (svetik7772008)
МИ У СЕБЕ В ЗАКЛАДІ ПРАКТИКУЄМО ВИПИСУВАННЯ КЛАСНИМ КЕРІВНИКОМ ПОТОЧНИХ ОЦІНОК РАЗ НА 2 ТИЖНІ ТА ВКЛЕЮЄМО ЇХ ДО ЩОДЕННИКА, А БАТЬКИ ПОВИННІ ТАМ ПІДПИСАТИСЬ.

Система Net Школа Україна все це робить автоматично, без виписування вчителем.
Помилки виключкені і гарантія прочитання батьком - 100%

Якщо ми мовчатимемо - то хто про все це скаже?
А якщо скажемо - не всім подобається.
Все не може подобатися всім.

Олена Єльникова

svetik7772008 Дата: Середа, 2009-09-30, 1:02 AM | Повідомлення # 21
Завітав
Велика Вам подяка пані Олено, за розробку та намагання безкоштовно впровадити таку програму, що полегшить нам життя. Будемо намагатися скористатися такою нагодою. З наступаючим Вас святом! Нехай Ваші учні будуть розумними, не ледачими, прогресивними та йдуть по життю з високо піднятою головою.Наснаги, терпіння, позитива, миру та спокою у родині!

Светлана Лавриненко УНЗ-Б1

• Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Украинская Баннерная Сеть

Журнал

Заработай на своем сайте

Зробити безкоштовний сайт з uCoz