Неділя, 2024-05-19, 3:21 PM

Зробимо освіту лідером!

Перша незалежна всеукраїнська педрада

· RSS ·
[Останні повідомлення]·[Учасники]·[Правила педради]·[Пошук]

[ | [Реєстрація] [Вхід] <
Коментують читачі блогу інформатизації освіти

Гарячі повідомлення

Секретні безкоштовні матеріали
(тільки для групи FM)

 

Блог інформатизації освіти
(останні повідомлення з передового фронту)

 

  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Модератор форуму: pedrada  
Форум » Загальний розділ » Загальні питання вітчизняної системи освіти » Відношення дітей до вчителів (Основи педагогіки)

Відношення дітей до вчителів
marusya Дата: Четвер, 2010-04-08, 6:53 PM | Повідомлення # 16
Завітав
Група: Пользователи
Повідомлень: 3
Статус: Offline
Я вчитель, 26 років педагогічного стажу. Памятаючи себе з дитинства, мріяла стати вчителем. Одна з випуску 1983 року, хто втілила свою мрію в життя. Завжди хотіла бути схожою на тих учителів, які навчали мене. Тому не погоджуюся з думкою про модну одежу вчителя та вплив її на навчання та виховання учнів. Кожен вчитель - це інтелігент, це культурна людина, тому наврядчи ми схожі на "бомжів" навіть з невеликою зарплатнею.

 

NANA Дата: П`ятниця, 2010-04-09, 5:29 PM | Повідомлення # 17
Завітав
Група: Пользователи
Повідомлень: 5
Статус: Offline
Діти пробачать старенький одяг, хоч і посміються десь між собою. Вони пробачать погане знання комп'ютера вчительці. Але вони пам'ятатимуть все життя неповагу до себе, образи та несправедливість. До кого ходять випускники після закінчення школи? До того, хто бачив в них людину, що має право на помилку.

 

Chernannik Дата: Субота, 2010-04-10, 10:50 PM | Повідомлення # 18
Завітав
Група: Пользователи
Повідомлень: 2
Статус: Offline
Відношення учня до вчителя залежить від самого вчителя. Важливо все: глибина знань вчителя, його інтелект, вміння донести знання до учнів, особистість вчителя, вміння встановити контакт з учнями і, безумовно, його зовнішній вигляд. Наші випускники памятають не стільки, що викладав той чи інший вчитель, а яким було його ставлення до них.
Працюю в школі 22 роки, переконана, що, в більшості, в школі працюють люди, віддані своїй справі. В мене завжди псується настрій, коли я чую образливі слова про сучасних вчителів, директорів (вони тільки те і роблять, що беруть хабарі) або читаю в ЗМІ про випадки образ, насильства вчителів по відношеню до учнів. Якщо такі поодинокі видадки і є, то не слід розвішувати ярлики на всіх, тому що це виключення з правила. Слід піднімати престиж учительської праці на всіх рівнях.



директор Миколаївської ЗОШ № 33

 

natalisha Дата: Четвер, 2010-04-15, 11:10 AM | Повідомлення # 19
Завітав
Група: Пользователи
Повідомлень: 6
Статус: Offline
Абсолютно згодна! Можу навести приклад, коли у нас в школі декілька учнів закінчували 9 клас, їх класний керівник постійно лаяв, тягав до директора, починаючи з зовнішнього вигляду і закінчуючи відвідуванням та навчанням, до 10-го не хотіли брати. Змінився класний керівник, змінилось відношення до цих учнів. Зараз вони закінчують 11 клас, зі школи не виженеш, дуже елегантні в своїх піджаках, з задоволенням ходять до кабінету директора, але вже з посмішкою. Да, в навчанні досягнень не мають, але уроки відвідують і позакласна діяльність на 1 місці.



Що не вбиває мене, то робить міцнішою!

 

irusichka Дата: Субота, 2011-01-29, 5:21 PM | Повідомлення # 20
Завітав
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Статус: Offline
Відношення дітей до вчителя залежить від харатеру вчителя, його вміння викласти матеріал...
Але не треба забувати про зовнішній вигляд!!! Дуже сумно бачити як деякі вчителі ходять у таких лохмітях, що їх неважко переплутати з бомжем (вибачте за порівняння), некажучи вже про запахи поту тощо.
Якщо ці вчителі самі не помічають цих недоліків, то необхідно допомогти цим людям усім вчительським колективом. hello

 

Форум » Загальний розділ » Загальні питання вітчизняної системи освіти » Відношення дітей до вчителів (Основи педагогіки)
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:


Украинская Баннерная Сеть

 

 

 Журнал

 Заработай на своем сайте

 


Зробити безкоштовний сайт з uCoz