Актуальні питання по вправах та практичних
|
|
pedrada |
Дата: Неділя, 2010-03-28, 1:19 PM | Повідомлення # 16 |
Admin
Група: Администраторы
Статус: Offline
|
Помиляєтеся. Буде попит. Сюди приходять і працівники профтехосвіти! А не буде - приберемо! |
Якщо ми мовчатимемо - то хто про все це скаже? А якщо скажемо - не всім подобається. Все не може подобатися всім. Олена Єльникова
|
|
| |
marina |
Дата: Неділя, 2010-03-28, 2:00 PM | Повідомлення # 17 |
Трохи затримався
Група: Проверенные
|
хочу викласти матеріал складання уроку за допомогою ментальної карти, а прікріплення файлів тільки до 500 кб, а в мене біля 1000 в архіві, розбити не можу, бо сама карта більш 600 кб. Можу викласти все крім самої карти (документ word та прікріплені файли, схему карти). Може є інший вихід або цього досить? |
все добре
|
|
| |
marina |
Дата: Неділя, 2010-03-28, 2:22 PM | Повідомлення # 18 |
Трохи затримався
|
і ще одне запитання, не зрозуміла - нам потрібно відсилати Вам в архіві виконання кожної теми, чи все записати на диск та привезти на сесію з заповненим зошитом? |
все добре
|
|
| |
Кум |
Дата: Неділя, 2010-03-28, 3:44 PM | Повідомлення # 19 |
Трохи затримався
|
Доброго дня, пані Олено. В якому форматі і в якому розділі сайту викладати ментальну карту? Дякую |
|
|
| |
pedrada |
Дата: Понеділок, 2010-03-29, 10:51 AM | Повідомлення # 20 |
Admin
|
Quote (marina) хочу викласти матеріал складання уроку за допомогою ментальної карти, а прікріплення файлів тільки до 500 кб, а в мене біля 1000 в архіві, розбити не можу, бо сама карта більш 600 кб.
Як розбити архів на декілька частин читайте тут: http://pedrada.at.ua/forum/24-109-1 |
Якщо ми мовчатимемо - то хто про все це скаже? А якщо скажемо - не всім подобається. Все не може подобатися всім. Олена Єльникова
|
|
| |
marina |
Дата: Понеділок, 2010-03-29, 7:56 PM | Повідомлення # 21 |
Трохи затримався
|
все добре
|
|
| |
Кум |
Дата: Четвер, 2010-04-01, 10:03 AM | Повідомлення # 22 |
Трохи затримався
|
Quote (pedrada) Quote (marina)хочу викласти матеріал складання уроку за допомогою ментальної карти, а прікріплення файлів тільки до 500 кб, а в мене біля 1000 в архіві, розбити не можу, бо сама карта більш 600 кб. Як розбити архів на декілька частин читайте тут: http://pedrada.at.ua/forum/24-109-1 Quote (pedrada) Quote (marina)хочу викласти матеріал складання уроку за допомогою ментальної карти, а прікріплення файлів тільки до 500 кб, а в мене біля 1000 в архіві, розбити не можу, бо сама карта більш 600 кб. Як розбити архів на декілька частин читайте тут: http://pedrada.at.ua/forum/24-109-1 І все ж я не зовсім зрозумів - це вкласти архів у своє повідомлення у цьому розділі? Дякую. |
|
|
| |
pedrada |
Дата: Четвер, 2010-04-01, 12:52 PM | Повідомлення # 23 |
Admin
|
|
|
| |
Кум |
Дата: Четвер, 2010-04-01, 5:48 PM | Повідомлення # 24 |
Трохи затримався
|
|
|
| |
Кум |
Дата: Четвер, 2010-04-01, 8:07 PM | Повідомлення # 25 |
Трохи затримався
|
Вітаю усіх із світлим та радісним святом - Великоднем! "Христос воскрес!"-десь пролунало, І на душі святково стало. Ось кошики із рушниками Несуть до церкви із пасками. Святково свічки засвітились, І всі частунки освятились. "Христос воскрес"-лунають дзвони. Хай зникнуть всякі перепони! Хай у душі панує свято, Хай успіхів буде багато! Хай завжди і у всім щастить. І хай вас Бог благословить! |
|
|
| |
IrinaCh8530 |
Дата: Понеділок, 2010-04-05, 5:07 PM | Повідомлення # 26 |
Завітав
Група: Пользователи
|
Добрий день, пані Олена! Я знаходжусь в "пользователь" і в мене немає функції прикріпити файл. Як мені викласти ментальну карту уроку? Передчасно вдячна Вам. |
|
|
| |
marina |
Дата: Понеділок, 2010-04-05, 6:07 PM | Повідомлення # 27 |
Трохи затримався
|
Доброго дня, пані Олено. Я вже втретє запитую Вас (мабудь набридла) про виконання вправ з теми 3 (нет школа). Може цю вправу давно виконали, а я не зрозуміла як? Або зовсім не будемо виконувати зараз, тому що часу вже зовсім мало, скоро сесія? Роз'ясніть, будь-ласка, що робити? |
все добре
|
|
| |
MIRONEC |
Дата: Вівторок, 2010-04-06, 7:25 PM | Повідомлення # 28 |
Завітав
|
Доброго дня, Олено Вікторівно! В практичній роботі №2 є завдання здійснити покупку та оплатити мобільний рахунок. Але адреса http://shop-elnik.at.ua/0-7 є не активною та дає наступне повідомлення: "Невозможно найти ресурс. Возможно, он был удален, переименован, или временно недоступен." |
|
|
| |
Троян |
Дата: Субота, 2010-04-10, 5:37 PM | Повідомлення # 29 |
Завітав
|
Дорого дня ! Як настрій перед сесією? |
|
|
| |
Троян |
Дата: Субота, 2010-04-10, 8:52 PM | Повідомлення # 30 |
Завітав
|
Допоможіть я неможу вивести вебмані через банк хіба через поповнення рахунку телефона. Вправа 2-3 небуде зарахована? |
|
|
| |