Понеділок, 2024-12-02, 6:58 PM

Зробимо освіту лідером!

Перша незалежна всеукраїнська педрада

· RSS ·
[Останні повідомлення]·[Учасники]·[Правила педради]·[Пошук]

[ | [Реєстрація] [Вхід] <
Коментують читачі блогу інформатизації освіти

Гарячі повідомлення

Секретні безкоштовні матеріали
(тільки для групи FM)

Блог інформатизації освіти
(останні повідомлення з передового фронту)

• Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2

Я обурений-2 або НЕ ХОЧУ ЗДАВАТИ ВАШОГО ЗАЛІКУ
pedrada Дата: Понеділок, 2010-03-22, 10:30 PM | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Статус: Offline
Продовження теми "Я обурений"

Сьогодні мене звинуватили у тому, що я змушую студентів платити гроші на своєму навчальному сайті і навіть вимагають вжити заходів.

Поясню про суть справи
В темі № 1 студентам пропонується вивчити як працює система електронних платежів Web Money. Дивіться детальніше на сторінці теми.
Там же можна скачати ці завдання, щоб переконатися.

Оскільки використання цієї системи - суто практичні, то пропонується вивчити це на практиці, при виконанні вправ та практичної роботи отримати необхідні знання та навички.

WebMoney це - платіжна система, то пропонується створити свій рахунок в системі, покласти на нього 50 грн. (от де вони очі затьмарили!) - це вправа 1 і 2. А в третій вправі пропонується зняти ці гроші з рахунку в свою (не мою!) кишеню.

В практичній роботі пропонується купити поповнення для СВОГО (студента, а не мого!) мобільного телефону (на будь-яку суму, від 10 грн.) та купити електронну книжку, вартістю 4 грн.

Для того, щоб студенти це могли виконати без ризику втрати грошей, я зробила свою сторінку, де виклала цю книжку і поповнення. Отже, на рахунку сайту залишаються щось біля 2-х грн., які я пропоную повернути студенту ще на лекції.

Решта з 50 грн. повертається до студента.

Отже, жодної вимоги щодо оплати мені грошей, або інших здирань немає.
Якщо це здирання - то я чогось не зрозуміла.

А взагалі: для студентів я зробила 2 сайти, які підтримую за власний рахунок.
На сайтах розміщена навчальна інформація, бібліотека підручників, які можна скачати та інтерактивні сторінки для спілкування.

Більшість студентів вдячні за це.
Та спілкуються там вже не один рік і не одне покоління студентів. Спілкуються, обмінюючись навчальною та організаційною інформацією.

Отже, враховуючи, що

1. Є багато студентів, які прийшли до факультету не навчатися, а отримати диплом за скачані з інету дипломи і реферати

2.Для досягнення своєї мети - тих викладачів, які посміли вимагати виконання практичних завдань - легко можна зараз наклепом зняти та задати їм не аби якого стусана, враховуючи, що вони - найкраща мішень для боротьби з корупцією.

Я мушу захищатися!

Я вирішила зробити таке:

1. Не вимагати обов'язкового виконання теми № 1 практично. Дозволити на заліку чи екзамені детально розповісти мені її теоретично. Кожну вправу і практичну показати.

2. Всі лекції, заняття, екзамени, заліки, зарахування контрольних робіт (робочих зошитів) відбуватиметься під запис відеокамери.
Запис опитування кожного студента окремо!

3. Всі відеозаписи екзаменів та заліків, кожного студента, викладати на сайт www.youtube.com та на всі свої сайти для загального перегляду.

Все прозоро, все видно і ніхто ні до кого не буде мати жодної претензії. biggrin

Якщо ми мовчатимемо - то хто про все це скаже?
А якщо скажемо - не всім подобається.
Все не може подобатися всім.

Олена Єльникова

marina Дата: Субота, 2010-04-03, 9:15 PM | Повідомлення # 16
Трохи затримався
Група: Проверенные
Да, зацепила тема народ. А самое интересное, что многие высказывают и мое мнение. Да, в начале УЖАС!! C чего начать? А в конце выполнения каждой темы - удовлетворение. В начале думаешь - зачем все, а теперь думаю - сколько нового! Я думаю, что тот студент, с которого все началось, давно уже поменял свое мнение и потихоньку делае тупражнения, получая удовлетворение.

все добре

Сніжок7456 Дата: Середа, 2010-04-07, 11:32 PM | Повідомлення # 17
Завітав
Група: Пользователи
Пані Олено! Не переймайтесь, "одна вівця (баранець) - все стадо портить" . Без цього не буває, завжди хтось чимось не задоволений. Скільки людей, скільки і думок. А Ви продовжуйте своє добре діло. В мене не все вийшло, але я не склала руки. Працюю. Можливо проблема в самому обуреному? І йому потрібно шукати проблему в собі. Шановний -задумайся!

Пересечанский Дата: Четвер, 2010-04-08, 7:52 AM | Повідомлення # 18
Завітав
Вважаю що для менеджера, а особливо що володіє комп'ютерною грамотою, такі завдання необхідні. Якщо людина не хоче опанувати навчальну програму, то, можлимо, він помилився закладом.

sweet Дата: Четвер, 2010-04-08, 3:45 PM | Повідомлення # 19
Трохи затримався
Добрый день, коллеги!
Завтра начало сессии-поздравляю!
Я сама занимаюсь внедрением информационных технологий в образовательную среду школ. Хочу сказать, что это очень, очень (просто невыносимо) сложно. Сложно, потому, что это самообразование. Помощи нет, подсказок нет, времени нет, и память уже не та, а знать надо. Если оценить, сколько новых технологий появилось за последние 5 лет, то я Вам скажу - вчера ночью осваивала уже новые программы по организации дистанционного образования в школе. А кто поможет? Кто даст денег на тренинг? Ответы Вы и сами знаете.
Теперь, что касается курса ИКТ авт. Ельникова Е.В. - классный, продуманный, методически грамотно организован. Все упражнения записаны в виде ролика - студенту только повторить. Мечта любого учителя! А что не так?
Так что претензии необоснованные. А что касается того, что "тяжело" - так кому легко? ПОсмотрите на наших учеников - сколько в классе отличников? В АПН тоже естественный отбор! Кто может - тот двигается дальше, а нет - tongue закрепляется там где стоит. ПОдумайте!
Всем удачи на сессии!
Староста УНЗ-09-1

yanell47 Дата: Вівторок, 2010-06-01, 11:04 PM | Повідомлення # 20
Трохи затримався
На жаль, я завітала дуже запізно - тему було розглянуто давно. Але ж не відповісти не можу. Той, хто обурюється завданнями, які є дійсно необхідними для самоосвіти кожного менджера освіти, які є обов'язковою компетентністю сучасного педагога, не може бути керівником навчаль ного закладу. Не може бути заступником керівника. Так як висловлюватись таким чином може "середнячок" - вибачте, такі були є й будуть. Така людина не буде зайвий раз думати, шукати, корпіти над завданням. Яка там повага до самого себе... Тому що людина, яка не є випадковою в освіті, яка себе поважає, - дійсно завжди рада навчитися новому. В будь-якому віці. На будь-якій посаді. А "середнячок" - баче лише посаду для себе, а не себе - як особистість на цій посаді. Так що, вибачте його, Олена Вікторівна. Бо він все одне не зрозуміє: нащо йому все це потрібно... cool

Ельвіра Ніколенко

natalisha Дата: П`ятниця, 2010-06-18, 9:53 PM | Повідомлення # 21
Завітав
Я теж якось запізно звернула увагу на це питання. Шановна Олено! Чому ви маєте захищатись???... Чому ви маєте пояснювати, обгрунтовувати, доводити, практично виправдовуватись? Курс поданий "на блюдечке", крім всіх письмових записів, будь-ласка - відеоролік. Тільки вчись. А тезис "не хочу здавати вашого заліку" - рівносильно- не вмію, не хочу вміти, не буду. Що тоді тут робити! Будьте вище цого! Просто робіть свою справу! smile smile smile

Що не вбиває мене, то робить міцнішою!

Lyubimtchik24 Дата: Неділя, 2010-08-01, 8:37 PM | Повідомлення # 22
Зачепився
ДОБРОГО ДНЯ, МОЯ ШАНОВНА ОЛЕНО ВІКТОРІВНО!
Я за ВАМИ вже заскучав! shy І хоч відпустка... вирішив заглянути на Ваш сайт, бо вже давно не був. А ще (по секрету) знадобилася Ваша програма ВЕБ МАНІ..... Коли робив практичні, зрозумів, що річ хороша і навіть почав користуватись. Потім посіяв ключ... і все зупинилось. А тепер знову... припекло... і знаю, що у Вас можу знайти це точно!!!!!!!
А ще трохи позпглядав по сайту... і знову бачу, що дЕхТо возмущається... права хай качає у себе на роботі, а якщо сюди прийшов вчитись, то хай вчиться. Не виправдовуйтесь - не варто. А студентам варто зрозумівти, що ВСЕ, що їм дається за Вашою програмо - ПОТРІБНЕ, бо потім як знайдуть. ПЕРЕКОНАВСЯ НА ВЛАСНОМУ ДОСВІДІ. Так що ДЯКУЮ Вам за науку! smile flower

• Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Украинская Баннерная Сеть

Журнал

Заработай на своем сайте

Зробити безкоштовний сайт з uCoz