МАЙБУТНЄ ЗА ЕЛЕКТРОНІКОЮ
|
|
alena066 |
Дата: Середа, 2010-01-27, 12:28 PM | Повідомлення # 31 |
Завітав
Група: Пользователи
Статус: Offline
|
Де можна подивитись презентацию електронногощоденника? |
|
|
| |
stefany |
Дата: Четвер, 2010-01-28, 1:20 AM | Повідомлення # 32 |
Зачепився
Група: Проверенные
|
Це система Net Школа Україна www.net.elnik.kiev.ua там же можна і скачати презентації. Мені особливо сподобалася презентація для вчителів. Я її на педраді використала |
Стефанія Білик директор прикарпатської школи випускниця пані Олени 2007 р.
|
|
| |
Марина3942 |
Дата: Понеділок, 2011-02-14, 9:31 PM | Повідомлення # 33 |
Завітав
|
Дійсно, поки сам не будеш впевненим в тому, що саме це необхідно для, що змінити накраще стан навчання учнів, підвищити відповідальність учителя за виконання свого прямого обовязку,отримувати швидкий звязок з баьтками і врешті-решт крокувати в ногу з багатьма учасниками навчально-виховного поцесу, справа не зрушиться з місця.Після то,як прочитава повідомлення учасників форуму та ще й на дату подивилась,зрозуміла,що надовго відстала від багатьох.Тільки робко в думках намагалась втілювати введення електронних щоденникі ,передбачала висловлювання апонентів, думала,де і як знайти фінансування...Сьогодні твердо вирішила придбати програму. .І що найцікавіше,відповіді на оці питання мене вже не хвилюють, я їх " відпустила". Справі,найтяжче переконати себе і себе примусити це зробити.За доброю справою потягнутся інші. |
|
|
| |
rainbow_olga |
Дата: Субота, 2011-02-26, 0:09 AM | Повідомлення # 34 |
Завітав
|
Каких-то 20 лет назад никто не знал о мобильных телефонах. Чего нам ждать через 10 даже лет - неизвестно. Но, учитывая, что сегодня и компьютер, и Интернет - доступны, не использовать их ресурс просто нельзя. В будущем жалко будет: "Так было раньше просто: зашел на сайт, скачал программу.... А теперь эти голограммы непонятные, кто их там разберет..." (в плане предугадать технические достижения в будущем сильно проигрываю, сама понимаю). |
|
|
| |
Марина3942 |
Дата: П`ятниця, 2011-03-04, 12:56 PM | Повідомлення # 35 |
Завітав
|
Шановна Олено Вікторівно, намагаюсь зробити покупку книги в магазинні миттєвої покупки, але на старінці, яка іде після команди оплатити, йде інформація про те, що відсутній доступ способу оплати. В інших інтернет-магазинах оплата за покупку книги відбувається після доставки. Порадьте мої майбутні дії. З повагою Круковська М.П. студентка групи УЗН - 2010- 2-Б |
|
|
| |
Yana |
Дата: Понеділок, 2011-03-14, 1:11 PM | Повідомлення # 36 |
Завітав
|
Вважаю, що часто-густо учнівська молодь набагато більш освічена у темі інформаційних технологій, ніж самі вчителі. На мою думку, доречніше було б провести опитування серед самих учнів а також економічно врахувати витрати на підручники та самі нетбуки протягом років: скільки коштує кожний підручник? кількість підручників помножити на кількість років навчання – ось і вийде нетбук. |
|
|
| |
gimazija86 |
Дата: Середа, 2011-03-16, 12:12 PM | Повідомлення # 37 |
Завітав
|
Мы сейчас начинаем пользоваться порталом "Класна оцінка". Бесплатный и весьма перспективный проект. |
|
|
| |
Марина3942 |
Дата: Субота, 2011-03-19, 7:12 PM | Повідомлення # 38 |
Завітав
|
У процесі інформатизації вчитель немає права пасти задніх. Той, хто побував хоч раз в мережі,поспвлкувався через скайп із рідними,яких давно не бачив,підготувався до уроку з використанням матеріалі інтернета, уже не зможе жити і працювати без цього. Найскладніше - побороти свою лінь. Марина УЗН - 10-2-Б |
|
|
| |