Ректор - ДМШ
|
|
marina2010 |
Дата: Вівторок, 2010-03-23, 10:08 PM | Повідомлення # 1 |
Завітав
Група: Пользователи
Статус: Offline
|
Мій заклад - дитяча музична школа. Ознайомившись з робоою програм Ректор і ASC Шкільний розклад, дійсно можу порадіти за колег освітян. Мабуть в їх роботі, особливо завучів, це незамінна річ. Але шкода що в цих програмах не враховується, наприклад індивідуальні заняття (учень - викладач, учень - два викладачі). У нас все набагато специфічніше. Чи існують такі програми адаптовані до наших вимог і умов? |
|
|
| |
pedrada |
Дата: Середа, 2010-03-24, 6:49 PM | Повідомлення # 2 |
Admin
Група: Администраторы
|
Ректор можна використовувати для цього - є в нас приклади. Замість класів - вводите прізвище учня і все. просто клас такий - 1 учень |
Якщо ми мовчатимемо - то хто про все це скаже? А якщо скажемо - не всім подобається. Все не може подобатися всім. Олена Єльникова
|
|
| |
stefany |
Дата: Середа, 2010-03-24, 6:55 PM | Повідомлення # 3 |
Зачепився
Група: Проверенные
|
А які приклади є? Музичні школи? |
Стефанія Білик директор прикарпатської школи випускниця пані Олени 2007 р.
|
|
| |
marina2010 |
Дата: Неділя, 2010-03-28, 10:13 AM | Повідомлення # 4 |
Завітав
Група: Пользователи
|
Шановна Стефанія. Відчуваю що вас теж цікавлять питання позашкільної освіти,чи я помиляюсь? |
|
|
| |
pedrada |
Дата: Неділя, 2010-03-28, 1:18 PM | Повідомлення # 5 |
Admin
Група: Администраторы
|
Приклад спортивної школи. Де були індивідуальні тренування та важкий розподіл залів. так само, як в музичній, на мій погляд. Спробуйте на демоверсії зробити розклад для 1 педагога та 5 учнів. Я допоможу. Я думаю. що програма абсолютно може Вам допомогти. |
Якщо ми мовчатимемо - то хто про все це скаже? А якщо скажемо - не всім подобається. Все не може подобатися всім. Олена Єльникова
|
|
| |