МАЙБУТНЄ ЗА ЕЛЕКТРОНІКОЮ
| |
наташа |
Дата: Четвер, 2009-09-17, 9:25 PM | Повідомлення # 16 |
Давно тут
Група: Проверенные
Статус: Offline
|
Я знаю но на Персонал денежку не насобирала,да и с универсалом много пока дел,но интересно.а предыдущая работа с НЕТкой помогает во многих организационных моментах. |
у нас все получится
|
|
| |
irina857 |
Дата: Субота, 2009-09-19, 10:26 PM | Повідомлення # 17 |
Завітав
|
Який електронний журнал в школу, хто цим буде займатися?!!!!!!!!! Класні керівники - ні, вчителі - ні. Їм не настільки держава платить заробітну плату, щоб вони після уроків сиділи за компютером.Коли нашій школі на загальноошкільних батьківських зборах, на яких були присутні вчителі, запропунували повідомляти оцінки та пропуски батькам через смс повідомлення, то вчителі зчинили такий гвалт, за те, що батьки погодилися, що я не можу передати це словами. Щоб в школі був електронний журнал, треба вводити посаду, яка б відповідала за виставлення оцінок, а коштів для відкриття зайвої штатної одиниці в районні немає і так класи позводили, поробили по 35- 40 учнів у класі, щоб скоротити кількість вчителів. Які електронні журнали, зараз економічна криза!!!!!!!!!!!!! І в закладах ненастільки багато вчителів, які вміють користуватися компютерами.Хто не вірить завітайте в звичайні школи Києва, які знаходяться в " спальних районах" і дізнаєтесь, як вони виживають!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
студентка групи УНЗ - 08- Б - 1 Романченко Ірина
|
|
| |
наташа |
Дата: Субота, 2009-09-19, 11:09 PM | Повідомлення # 18 |
Давно тут
|
Ирина,ну что ж вы нас провинциалов так пугаете. Нам-то кажется что на столицу надо равняться. Не буду повторяться как мы ведем эл=журналы ( см.№ 4,10,12).но у нас это дело идет НА УРА! В маленьком крымском городе в школе 31 класс,710 учеников ПК не владеют несколько человек, остальные не позволяют себе быть ниже уровня учеников. Другое дело.что классы у нас не сливают и больше 30 в классах нет.особенно в этом году мы были на грани 64 чел в 3х классах, но слить значит нарушить Закон и главное технику безопасности,а после Джанкоя (отравления) нас трясут по ТБ с 4 сентября и кожен день. Поэтому ТБ нарушать нельзя. В этом лично я вам сочувствую, а уж про ком-ры это мрачно. Ольга.Крым |
у нас все получится
|
|
| |
pedrada |
Дата: Неділя, 2009-09-20, 7:13 AM | Повідомлення # 19 |
Admin
Група: Администраторы
|
Дійсно, вчителі в Києві сприймають це не просто як відторгнення, а як особисту образу. Є такий феномен в столиці. Можна назвати тисячі причин, чому вони так поводяться. Ще десять тисяч виправдань, але з них ніхто не пошукав можливість це зробити. Тут не спрацьовує навіть те, що пропонується директорові покроковий план дій по найменш болісному впровадженню. Пані Ольго ( наташа) чи було Вам запропоновано покрокову технологію впровадженні? Чи було тоді повне методичне забезпечення, як зараз? Ми з Вами проходили це від нуля. Таких шкіл, як Ваша, було тоді 176 по Україні (жодної в Києві). Звісно, залишилося не так багато шкіл, багатьом фінансова частина завадила, десь змінилися люди... Це нормально. Чомусь інші регіони самі знаходять сайт програми, дзвонять, просять приїхати, поставити та навчити. Вчити в інших регіонах ми не можемо фізично. Тільки вчора розмовляла з Тернопільською школою. Вони ДУЖЕ просять приїхати, встановити програму та навчити вчителів прямо сьогодні. Я ж можу тільки в жовтні. Вмовляв мене хвилин 20. Переглядаю плани на предмет пересування. В Києві пропонуємо ПОВНИЙ ПАТРОНАЖ: Щоденні навчання (спеціальна група), щотижневий патронаж для адміністрації і консультації вчителів та щомісячні зустрічі з творчою групою. ВСЕ ЦЕ БЕЗКОШТОВНО!!!!!!! І така реакція у київських вчителів, як описала irina857 всюди. Мені важко це пояснити. Взагалі цікаво: хто з жителів України не чує про доступ до оцінок та відвідування через Інтернет та СМС - ВСІ ХОЧУТЬ ЦЬОГО!!! Ніхто не каже, щось з того, про що кажуть вчителі, які думають, що знають більше про всіх: - у батьків немає інтернету (статистика показує. що в батьків інтернету в 2-3 рази більше ніж у вчителів) - не всі батьки мають мобільний телефон (статистика: у батьків на 124% Є мобільні телефони, включаючи села) - не всі батьки можуть платити (опитування - 100% готові платити за це) За такого порядку речей Київ ризикує відстати так, що не дожене регіональні школи та райони в питаннях інформатизації. P.S. В Києві зараз працює група підприємців, які пропонують свої послуги по СМС-щоденнику (не плутати з Net Школою!). Практично ніде не мають відмови. Всі директори погодилися. Знаєте умови? 1. Вчителі повинні кожен день дублювати оцінки з журналу на вкладиш - сторінку, вкладену в журнал (на мій погляд це однаково з електронним) 2. Кожен день заходить підприємець, збирає ці папірці та сам відправляє оцінки та "Н"-ки батькам через СМС. 3. Жодного електронного журналу для батьків, жодного звіту, жодного комп'ютера, як вчителі і хочуть. Але ключова фраза тут не та, що вчителі не сядуть за ненависний комп'ютер. Ключова фраза - 50% прибутку директорові в руки (це 4-х значна сума в місяць). Звісно, Net Школа Україна не може запропонувати стільки. P.P.S. ТАМ, де не хочеться працювати відкрито (Net Школа Україна пропонує самостійно працювати з журналом, без посередників, отримуючи ще дуже багато і вчителю і адміністрації і батькам), там, де не хочеться зробити зусилля Там, де шукаються обхідні шляхи - завжди буде взагалі безкоштовна робота, як по дублюванню оцінок на папір та завжди хтось (не той, хто виписує оцінки) за це буде отримувати прибуток. |
Якщо ми мовчатимемо - то хто про все це скаже? А якщо скажемо - не всім подобається. Все не може подобатися всім. Олена Єльникова
|
|
| |
pedrada |
Дата: Неділя, 2009-09-20, 7:47 AM | Повідомлення # 20 |
Admin
|
Пані Ольго наташа ! Хочемо до Вас напроситися в гості. Хочемо подивитися та описати роботу з Net Школою Вашу та Ваших вчителів. Пора оновити методичний пакет впровадження Net Школи. За цим же їду в жовтні в Закарпаття та у Львівську область Як Ви на це дивитеся? Планую відкрити окрему гілку форуму та записувати там репортажі поїздок. |
Якщо ми мовчатимемо - то хто про все це скаже? А якщо скажемо - не всім подобається. Все не може подобатися всім. Олена Єльникова
|
|
| |
наташа |
Дата: Неділя, 2009-09-20, 10:04 AM | Повідомлення # 21 |
Давно тут
|
спасибо за приглашение,когда будут известны сроки- бум.думать. т.к. эти поездки к вам малость влияют на мой семейный бюджет.но и если опять будут те кто уже классно работает в программе ( учитель был из западной школы или еще из кажется сум), я буду рада встретиться, но и без гонки,чтоб действительно обменяться знаниями. а если киевляне захотят послушать, думаю надо не общие фразы говорить, а сразу показывать что от этого можно взять. Но чтоб учителя не хотели с ПК работать это даже чудно! Вчера поздно вечером захожу в НЕТку смотрю надпись працюють 3, Я как администратор заглянула- 2 классных рук-ля заполняют данные о детях и родителях до конца по всем графам, им вечером в субботу делать нечего. они в НЕТке работают.У нас даже в харак-ке по аттестации обязательна фраза о владении ПК.Ольга. Крым |
у нас все получится
|
|
| |
pedrada |
Дата: Неділя, 2009-09-20, 12:50 PM | Повідомлення # 22 |
Admin
|
В даному випадку ми хочемо ДО ВАС!! Деталі напишу листом. |
|
|
| |
stef |
Дата: Неділя, 2009-09-20, 1:03 PM | Повідомлення # 23 |
Давно тут
|
irina857, розумію Ваші емоції Quote (irina857) Які електронні журнали, зараз економічна криза!!!!!!!!!!!!! А до чого тут криза? В кризу як раз працюють більше - щоб вижити. батьки більше працюють, щоб заробити грошей. Підіть їм на зустріч. Зробіть крок до них. Дайте їм більше можливостей. Питання: а до кризи що заважало киянам впровадити такі системи? Quote (irina857) І в закладах ненастільки багато вчителів, які вміють користуватися компютерами. Саме Net Школа Україна і буде сприяти швидшому залученню вчителів до комп'ютера Quote (irina857) Хто не вірить завітайте в звичайні школи Києва, які знаходяться в " спальних районах" і дізнаєтесь, як вони виживають!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А може, впровадивши нові технології в управління, ви не виживати будете, а жити? |
Стефанія Б, директор прикарпатської школи випускниця п.Олени 2007 року
|
|
| |
наташа |
Дата: Неділя, 2009-09-20, 2:20 PM | Повідомлення # 24 |
Давно тут
|
Во- первых, вы знаете что я всегда и искренне! вас приглашала. Во-вторых , 8 октября мы принимаем руководителей методкабинетов Крыма, завтра я уточняю тему и вопросы и буду вам звонить, но предварительно-использование информационных или инновационных ( для нас это очень важно) в управлении. Так что 1-2 дня и я звякну SOS! Ольга Крым Стефания-браво! |
у нас все получится
|
|
| |
Natalka18 |
Дата: Середа, 2009-09-23, 6:06 PM | Повідомлення # 25 |
Завітав
Група: Пользователи
|
Електронні щоденники дуже зручні, але більшість батьків не готові до співпраці. |
|
|
| |
наташа |
Дата: Середа, 2009-09-23, 6:31 PM | Повідомлення # 26 |
Давно тут
|
ну большинство или нет это понятие растяжимое. У нас в школе каждый день приходит кто-то с просьбой дать пароль. и как посмотрит в эл/ дневник так ахает,ахает! так нравится. |
у нас все получится
|
|
| |
pedrada |
Дата: Четвер, 2009-09-24, 6:36 AM | Повідомлення # 27 |
Admin
|
Quote (Natalka18) Електронні щоденники дуже зручні, але більшість батьків не готові до співпраці. Вчора отримали анкети - результати опитування батьків в одній зі шкіл, щодо СМС- та Інтернет-інформування батьків про успішність та відвідування учнів: 55% готові підключитися відразу 25% готові підключитися, після того, як побачать як це виглядає. 12% - не готові, оскільки не вірять, що вчителі будуть це робити. Якби були впевнені - то підключилися б обов'язково. Колеги! Варто знати своїх батьків та учнів краще! Якщо захочете провести подібне опитування - напишіть, можу поділитися анкетами. |
|
|
| |
наташа |
Дата: Четвер, 2009-09-24, 8:49 AM | Повідомлення # 28 |
Давно тут
|
Я объявляю о таких возможностях для родителей на собрании,а вот пан Яцик а Млаве ( Польша) собрал родителей при нас и говорит - им завтра сдать в банк ...... злотых вот каждому из вас пароль на дневники ваших детей. Те сказали спасибо, они ждали этого дня потому что эл/дневники начинаются с какого-то момента. Конечно, выставление оценок там малость отличается- оно компьютеризировано и считывается в дневник через сканер, но мы когда-нибудь тож это сможем. Ольга.Крым |
у нас все получится
|
|
| |
Ястреб |
Дата: П`ятниця, 2009-09-25, 10:27 AM | Повідомлення # 29 |
Завітав
Група: Пользователи
|
Було б цікаво провести подібне анкетування зі своїми батьками. Олено Вікторівно, візьміть, будь ласка, на іспит з групами УНЗ-08-Б1,2,3 зразок анкети. Адже це перспективна справа і за нею те, що батьки будуть мати можливість контролювати свою дитину щохвилини. Наталя Хацаюк. УНЗ-08-Б2 |
|
|
| |
pedrada |
Дата: П`ятниця, 2009-09-25, 8:15 PM | Повідомлення # 30 |
Admin
|
Пані Ольго!!! Ганьба мені - тільки зараз побачила Ваше повідомлення від 20 вересня. Дякую!! Я напишу як тільки знатиму всі деталі нашого туру по вдалим впровадженням Net Школи Україна! Чекаю на Ваш дзвоник! |
|
|
| |
Украинская Баннерная
Сеть
|
|