| pedrada |
Дата: Четвер, 2009-09-10, 7:51 PM | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Администраторы
Статус: Offline
|
| Шановні колеги! Останнім часом отримала багато листів, в яких пишеться про те, що програма ASC Шкільний розклад в демонстраційній версії не зберігає файли розкладу. Насправді, демонстраційна версія програми має такі обмеження: 1. Не можна роздрукувати готовий чи проміжний розклад. 2. Не можна запустити блок замін. Він виключений в демонстраційній версії програми. І все!! Але, все ж було декілька випадків, коли не зберігався файл із розкладом. Причина такого поводження програми - якісь записи в реєстрах ВАШОГО комп'ютеру! Спробуйте зробити наступне: 1. Видаліть програму з Вашого комп'ютеру. 2. Скачайте нову версію програми на сторінці: http://edurozklad.info/load/1-1-0-7 3. Встановіть її. Якщо проблема не вирішена, необхідно почистити реєстр. У кого є власний досвід - поділіться. |
Якщо ми мовчатимемо - то хто про все це скаже? А якщо скажемо - не всім подобається. Все не може подобатися всім. Олена Єльникова
|
|
|
| |
| stef |
Дата: П`ятниця, 2009-09-11, 7:12 AM | Повідомлення # 2 |
Давно тут
Група: Проверенные
|
Дійсно. Я так само мала проблему з демонстраційною версією. Зараз пробую програму. Та зберігаю розклад. Він зберігається завдяки тому, що мій син почистив реєстри на моєму комп'ютері. Я не знаю, що таке реєстр та поняття не маю що таке його почистити. Але спрацювало! |
Стефанія Б, директор прикарпатської школи випускниця п.Олени 2007 року
|
|
|
| |
| svetik7772008 |
Дата: Понеділок, 2009-09-14, 10:42 PM | Повідомлення # 3 |
Завітав
Група: Проверенные
|
| Якщо на компі колись стояла ця програма і Ви хочите знову поставити розклад треба реєстр вичистити. Прога РегКлинер. |
Светлана Лавриненко УНЗ-Б1
|
|
|
| |
| Ястреб |
Дата: Середа, 2009-09-23, 5:05 PM | Повідомлення # 4 |
|
Завітав
Група: Пользователи
|
| Как хорошо, что с помощью этой программы я могу состовлять расписание без проблем. Спасибо |
|
|
|
| |
| KotenyatkoLena |
Дата: Четвер, 2009-09-24, 11:13 AM | Повідомлення # 5 |
Завітав
|
| Доброго дня! Хочу висловити своє захоплення програмою складання шкільного розкладу. Наскільки вона проста і зручна вроботі. На жаль, з технічних причин я не могла прокоментувати це раніше. Дякаю за таку хорошу програму і можливість навчитися з нею працювати. |
|
|
|
| |
| pedrada |
Дата: П`ятниця, 2009-09-25, 8:20 PM | Повідомлення # 6 |
Admin
|
Якщо ми мовчатимемо - то хто про все це скаже? А якщо скажемо - не всім подобається. Все не може подобатися всім. Олена Єльникова
|
|
|
| |
| Ірина |
Дата: П`ятниця, 2010-01-08, 4:34 PM | Повідомлення # 7 |
Завітав
|
Нарешті спробувала скласти розклад за допомогою комп’ютерної програми. Працювала з демоверсіями програм Ректор 3 та ASC Шкільний розклад. На перший погляд важко для себе визначити яка програма більш підходить для нашого навчального закладу. Але можливості їх вражають.  |
|
|
|
| |
| pedrada |
Дата: Субота, 2010-01-09, 5:27 PM | Повідомлення # 8 |
Admin
|
| Визначити можна на перший погляд таким чином: Ректор - простіша програма, потребує ручного доведення розкладу (мишкою). кількість параметрів, що вводиться обмежено. ASC - програма, яка відпочатку створена для повністю автоматичного складання розкладу. Враховує багато параметрів для цього. Для довідки: кількість параметрів характеризує точність складання розкладу в автоматичному режимі. чим більше параметрів вводиться, тим більш автоматизована комп'ютерна програма. У Ректора приблизно втричіменше можливостей, ніж у ASC Отже: Ректор - для загальноосвітніх шкіл, які не використовують складних технологій та мають не багато поділів на групи. Наприклад, не мають спеціалізованого вивчення іноземних мов. ASC - програма для будь-якої школи. вона впорається з будь-якою складністю розкладу. Але часто вирішує зовсім не можливості програми, а можливості гаманця. Програма Ректор вартує більше, ніж удвічі менше. Подивитися на вартість програм можна тут |
|
|
|
| |